Activiteiten met ontdekking

Escape game 

Indoor game: The Lock!   

Als een team wetenschappers moet jullie erin slagen om de code te kraken door verschillende   opdrachten juist op te lossen. In deze game komen zowel de allernieuwste snufjes aan bod zoals augmented reality, klassiekere raadsels en nog veel meer. Durf jij en je team de uitdaging aan? 

 

>> Klik hier voor meer informatie 


Beat the box

 

 

Het begint allemaal met een mysterieuze videoboodschap. Een mysterieuze stem daagt de deelnemers uit tot een uitdaging. De teams moeten een code kraken, hiervoor hebben ze maar beperkte tijd. De team kan winnen door deze code in een elektronisch cijferslot te voeren voordat de tijd is verstreken. Slagen ze in hun opzet, dan stopt de countdown.

 

De enige bruikbare hulpmiddelen van het team is een box van aluminium die vergrendeld is. De box open krijgen is dus de eerste stap. In de box vindt het team allerlei cases met puzzels en codes die ontrafeld moeten worden.

 

Aantal personen: Interessant voor grotere groepen
>> Klik hier voor meer informatie

 

Virtual Reality - Geschikt voor recepties  

Stap even in een andere wereld en laat je verwonderen door de allernieuwste technologie! 
Wie kan zich bekronen tot de virtuele koning of koningin van de barbecue? Bak zoveel mogelijk hamburgers tegen de klok en krijg extra punten door ze in de lucht te gooien en terug op te vangen! Laat ze vooral niet aanbranden! 

Je kan je score volgen in de ranschikking op groot scherm, zo kom je te weten of je bij de winnaars hoort!

>> Klik hier voor meer informatie 

Activiteiten met ontdekking

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x