Klik hier voor onze producten op verplaatsing

Veel van onze producten zoals Archery tag, Quiz, Bubble ball, Tastings zijn mogelijk om uit te voeren op een locatie van uw keuze.

Stuur ons gerust een mailtje naar info@ontpop.be en we kijken samen naar wat mogelijk is.

Bubble Soccer 


Klik hier voor meer informatie 

Beschikbaar vanaf april 2017

Virtual Reality 

Een voorbeeld: Wie kroont zich de virtuele koning of koningin van de barbecue? Bak zoveel mogelijk hamburgers tegen de klok, krijg extra punten door ze in de lucht te gooien en terug op te vangen, maar laat ze vooral niet aanbranden!

Je kan je score volgen in de ranschikking op groot scherm, zo kom je te weten of je bij de winnaars hoort!

www.vrx-experience.be 


Arrow tag 

Waan je terug in de middeleeuwen met dit pijl en boog spel! Dankzij de soft tops op de pijlen en extra gezichtsbescherming kan dit spel volledig veilig gespeeld worden.

Klik hier voor meer informatie

 

Giant Pool (aanrader voor recepties)

Speel pool op een reuzegrote tafel met je voeten! Een combinatie dus van poolbiljart en voetbal waar je door een verfijnde traptechniek de tegenstander kan uitschakelen. Onze Giant Pool is opblaasbaar dus makkelijk in te schakelen op een locatie naar keuze. 

Aantal personen: Min 2 / Max 20 (per blok van 2uur) 

Klik hier voor meer informatie

Beat the box

Het begint allemaal met een mysterieuze videoboodschap. Een mysterieuze stem daagt de deelnemers uit tot een uitdaging. De teams moeten een code kraken, hiervoor hebben ze maar beperkte tijd. De team kan winnen door deze code in een elektronisch cijferslot te voeren voordat de tijd is verstreken. Slagen ze in hun opzet, dan stopt de countdown.

De enige bruikbare hulpmiddelen van het team is een box van aluminium die vergrendeld is. De box open krijgen is dus de eerste stap. In de box vindt het team allerlei cases met puzzels en codes die ontrafeld moeten worden.

Aantal personen: Interessant voor grotere groepen

Klik hier voor meer informatie

 

Battle of the tables (hogere prijsklasse)

De ultieme Ipad-quiz!

Daag je collega’s uit in dit spannende en interactieve dinerspel! 

Dit is hét interactieve dinerspel dat volop gebruikmaakt van iPad-tablets en digitale technologie. Je bepaalt zelf de thema’s en de moeilijkheidsgraad. En je kiest uit tal van proeven – van fysieke uitdagingen en vaardigheidstesten tot breinbrekers en virtuele bokswedstrijden. Een zeer flexibele, volledig gepersonaliseerde en minutieus uitgewerkte activiteit om de teamgeest te bevorderen.

Aantal personen: Interessant voor grotere groepen

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor onze producten op verplaatsing

Meer items
by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x