Activiteiten met taste

Mechelse Chocoladewandeling 

Met de Mechelse Chocoladewandeling brengen we jullie in contact met producten van deze Mechelse specialisten en koppelen we hieraan een pairing van bier of wijn. U kan genieten van pralines, vaste chocolade maar ook een lekkere chocolademousse zal van de partij zijn.

Jullie kunnen kiezen voor een begleiding met een stadsgids of een papieren versie die jullie gidst naar Mechelse horeca zaken waar jullie een lekkere pairing te wachten staat. 

Extra mogelijkheden:
Mechelse boottocht met pairing , Brouwerijbezoek met pairing 

Klik hier voor meer informatie 


Beertasting Mechelse bieren

Onze zytholoog van dienst ontvangt jullie met veel plezier op een van onze unieke locaties. Na een hartelijk ontvangst worden jullie ondergedompeld in een avond vol smaaksensaties en leuke weetjes over het ontstaan van onze Mechelse bieren van Brouwerij Het Anker!

Op aanvraag kunnen wij deze biertasting combineren met chocolade, tapas, hapas of bapas

                         

Klik hier voor meer informatie

 


Chocolade workshop - Bean 2 Bar

Tijdens dit bijzondere avontuur ontwikkel je zelf je chocolade met een eigen, unieke smaak.
Leer hoe chocolade écht gemaakt wordt, van boon tot persoonlijke chocoladereep.
Proef verschillende origine chocolades en ontdek de grote verscheidenheid aan smaken van de cacaobonen.
Ontrafel de geheimen van de originele recepten van Mario, en creëer bijzondere smaken met je zelfgemaakte chocolade.

Inbegrepen: Dranken (koffie, thee, water), alle materialen en ingrediënten nodig voor de workshop, professionele begeleiding

Klik hier voor meer informatie 

 Chocolade workshop - Chocolade bewerken

Choc'In organiseert hands-on chocoladeworkshops. Geen statische bedoening, maar zelf aan de slag. Ann begeleidt je doorheen het hele proces, zodat jouw truffels of chocoladelolly's echte smaakkoningen en schoonheidskoninginnen worden. En moest dat laatste tòch niet helemaal het geval zijn: het beste zit altijd vanbinnen!

Klik hier voor meer informatie

 

Gin of wijn tasting bij Pin'art

Sinds 2004 is Pin'Art één van de meest populaire en authentieke wijnwinkels van Mechelen waar je nog schatten kunt vinden. Ze zijn gespecialiseerd in de mediterrane wijnen uit Italië, Frankrijk, Spanje en de Portugese Douro streek. Naast wijnen, hebben ze een mooie verzameling whisky's en andere sterke dranken.

logo_Pinart.png

Bezoek de website!

 

Whisky Wisdom

Snuif een vleugje Whisky op. 

Met de geurstrook in uw hand kan u elk monster in uw aromakit identificeren. Deze schijnbaar eenvoudige taak kan al snel omslaan in een hilarisch vermakelijke discussie waarin uw team moet samenkomen en unaniem moet besluiten welke whisky het is.

Klik hier voor meer informatie

 

Team Tonic 

Waan jij jezelf een echte Gin kenner? Team Tonic biedt een avond vol entertainment die jouw deductieve vaardigheden zullen testen in een ontspannen en gezellige omgeving.

Team Tonic is de perfecte afsluiter van uw conferentie. Een combinatie van een teambuilding met een immens populair zakelijk slaapmutsje! Geniet van een stimulerend gesprek en enkele verfrissende G&Ts.

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activiteiten met taste

Meer items
by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x