Activiteiten met pit

City soccer

Bij City soccer ontdek je op een leuke en originele manier de historische binnenstad van Mechelen aan de hand van opdrachten met een kleine bal. Nadat jullie in twee teams zijn verdeeld, worden er verschillende ballen uitgedeeld! Team 1 speelt met de halfvolle ballen en team 2 speelt met de volle ballen. De deelnemers zullen verschillende targets voorgeschoteld krijgen. Er is bvb. Soccer-bowling, Soccer doolhof, Soccer target en nog veel meer. Elke target is anders! De winnende ploeg gaat aan de haal met de beker! 

Klik hier voor meer informatie


Stand up Paddle 

Peddel de Dijle af en ontdek de mooiste plekjes van Mechelen vanop het water! Stand up paddle, ook wel bekend als suppen, is de ideale manier om op originele manier een stad te verkennen in groep of teamverband.

We vertrekken aan het Via Via Travelers Café en suppen helemaal tot aan het keerdok en terug. De tocht kan ook gemakkelijk al zittend of op de knieën gedaan worden en de kans om in het water te vallen is (geen rekening houdend met leuke collega's) relatief klein. 

Klik hier voor meer informatie 

 

Escape Room 

Samen met enkele vrienden of collega’s word je 60 minuten lang “opgesloten” in een mysterieuze kamer. Je hebt één uur de tijd om uit deze ruimte te ontsnappen. De sleutel: een reeks interessante en gevariëerde puzzels oplossen. Samenwerking en inventiviteit zijn hiervoor cruciaal. Verder beleef je in elke ruimte een uniek verhaal. Voor even heb je het gevoel dat je de hoofdrol speelt in een spannende film! Of  het verhaal al dan niet eindigt in een happy end, ligt volledig in jouw handen ...

Aantal personen: Min 6 / Max 24 (per blok van 2uur) 

Klik hier voor meer informatie

 

Arrow tag (Eigen locatie)

Arrow tag is een splinternieuwe shooting game, overgewaaid vanuit Amerika. Met deze intensieve challenge waan je je even terug in de middeleeuwen. Zoek samen met je teamgenoten naar de beste tactiek om de tegenstander te verslaan. Dankzij de soft tops op de pijlen en extra gezichtsbescherming voor de deelnemers is dit spel volkomen veilig.

Op de Zorro site in Mechelen hebben wij een eigen locatie waar we Arrow tag aanbieden op 800m2 zand. Fun verzekerd! 

Klik hier voor meer informatie

  

Bubble Soccer 

Voetbal met een twist!  Alle spelers krijgen een Bubble waarmee flinke bumps uitgedeeld kunnen worden. Geef je eerst je tegenstander een flinke bump vooraleer je er met de bal vandoor gaat of is je tegenstander sneller? Onze scheidsrechter zal je enkele tactieken
aanleren zodat het spel nog plezanter wordt!

Klik hier voor meer informatie 

Beach Yoga 

Wil je volledig tot rust komen in het midden van de stad? Wij kunnen u een unieke locatie aanbieden waar het zand je evenwicht uitdaagt! Onder begeleiding van experten, kan je jouw innerlijke rust terugvinden op wel 800m2 strand!

Uiteraard zijn er ook de noodzakelijke faciliteiten zoals toiletten en zitplaatsen in de buurt, zodat u na poses als ‘downwards facing dog’ en ‘happy baby’ even kan uitrusten.

Na een uurtje kan u achteraf genieten van een glaasje cava of een fris drankje.

Voor deze sessie wordt er samengewerkt met Yogaflow!

Klik hier voor meer informatie 

 

Giant Pool

Een origineel spel dat een mix vormt van voetbal en poolbiljart: hier speel je pool op een reuzegrote tafel met je voeten! Het is dus een combinatie van poolbiljart en voetbal waar je door een verfijnde traptechniek de tegenstander kan uitschakelen. Bekijk het groots en pool mee! 

Klik hier voor meer informatie

 

Virtual Reality - Geschikt voor recepties  

Stap even in een andere wereld en laat je verwonderen door de allernieuwste technologie!
Wie kan zich bekronen tot de virtuele koning of koningin van de barbecue? Bak zoveel mogelijk hamburgers tegen de klok en krijg extra punten door ze in de lucht te gooien en terug op te vangen! Laat ze vooral niet aanbranden! 

Je kan je score volgen in de ranschikking op groot scherm, zo kom je te weten of je bij de winnaars hoort!

www.vrx-experience.be 

Klik hier voor meer informatie 

 

 

 

 

 

Activiteiten met pit

Meer items
by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x