Activiteiten met ontdekking

Escape game 

Indoor game: Escape of the pirates 

Als een team wetenschappers moet jullie erin slagen om terug in de tijd te reizen en het heden te veranderen door verschillende opdrachten juist op te lossen. In deze game komen zowel de allernieuwste snufjes aan bod zoals augmented reality, hologrammen alsook klassiekere raadsels. Los het mysterie op en creëer een andere toekomst! 

 

    Klik hier voor meer informatie 

 

Ontpop in the city (geschikt voor kleinere budgetten)

Een enorm leuk en actief stadsspel met onder andere foto-opdrachten, doe-opdrachten en weetjes. Met dit spel leer je Mechelen kennen op de leukste manier dat er mogelijk is! 

Aantal personen: Min 4 / Max onbeperkt

Klik hier voor meer informatie 

Stadsspel met tablets 

Ontdek in groep Lier op een originele manier. Test je teamgeest aan de hand van proeven die rekenen op creativiteit.  Een gezonde dosis beweging, een portie humor en een licht competitieve toets zullen je deze dag niet snel doen vergeten. 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor foto's

 

Beat the box

Het begint allemaal met een mysterieuze videoboodschap. Een mysterieuze stem daagt de deelnemers uit tot een uitdaging. De teams moeten een code kraken, hiervoor hebben ze maar beperkte tijd. De team kan winnen door deze code in een elektronisch cijferslot te voeren voordat de tijd is verstreken. Slagen ze in hun opzet, dan stopt de countdown.

De enige bruikbare hulpmiddelen van het team is een box van aluminium die vergrendeld is. De box open krijgen is dus de eerste stap. In de box vindt het team allerlei cases met puzzels en codes die ontrafeld moeten worden.

Aantal personen: Interessant voor grotere groepen

Klik hier voor meer informatie

 

Battle of the tables (hogere prijsklasse)

De ultieme Ipad-quiz!

Daag je collega’s uit in dit spannende en interactieve dinerspel! 

Dit is hét interactieve dinerspel dat volop gebruikmaakt van iPad-tablets en digitale technologie. Je bepaalt zelf de thema’s en de moeilijkheidsgraad. En je kiest uit tal van proeven – van fysieke uitdagingen en vaardigheidstesten tot breinbrekers en virtuele bokswedstrijden. Een zeer flexibele, volledig gepersonaliseerde en minutieus uitgewerkte activiteit om de teamgeest te bevorderen.

Aantal personen: Interessant voor grotere groepen

Klik hier voor meer informatie

 

 

Activiteiten met ontdekking

Meer items
by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x