Activiteiten met ontdekking

Escape game 

Indoor game: The Lock!

 ! Klik hier voor de video ! 

  

Als een team wetenschappers moet jullie erin slagen om de code te kraken door verschillende   opdrachten juist op te lossen. In deze game komen zowel de allernieuwste snufjes aan bod zoals augmented reality, klassiekere raadsels en nog veel meer. Durf jij en je team de uitdaging aan? 

 

Klik hier voor meer informatie Ontpop in the city
 
(geschikt voor kleinere budgetten)

Dankzij ontpop in the city kan je Mechelen of Lier op een heel andere wijze leren kennen. Via een kaft worden jullie door de stad heen geleid en krijg je tal van opdrachten die plekjes belichten die anders misschien ongezien zijn. Eveneens krijgen jullie verschillende rekwisieten (verrekijker, kompas, ballonnen, …) die het mogelijk maken de opdrachten perfect uit te voeren.

Telkens je denkt het juiste antwoord te hebben, stuur je dit door naar de spelbegeleiders die je dan op hun beurt een letter geven. Uiteindelijk kan je met al deze letters een nieuw woord vormen. Het team dat in de finale het snelste het raadsel kan oplossen gaat aan de haal met de trofee! 

Klik hier voor meer informatie 


Mechelse Chocoladewandeling 

Met de Mechelse Chocoladewandeling brengen we jullie in contact met producten van deze Mechelse specialisten en koppelen we hieraan een pairing van bier of wijn. U kan genieten van pralines, vaste chocolade maar ook een lekkere chocolademousse zal van de partij zijn.

Jullie kunnen kiezen voor een begleiding met een stadsgids of een papieren versie die jullie gidst naar Mechelse horeca zaken waar jullie een lekkere pairing te wachten staat. 

Extra mogelijkheden: 
Mechelse boottocht met pairing , Brouwerijbezoek met pairing 

Klik hier voor meer informatie 

 

Torenbezoek Sint-Romboutstoren

Beklim hét symbool van Mechelen: de Sint-Romboutstoren. Niet alleen is het bouwwerk van buitenaf wondermooi, maar verdient het interieur ook extra complimentjes na volledig opgeknapt te zijn enkele jaren terug! Het 'klimmen' gebeurt in korte etappes. Dit geeft je de kans om op adem te komen en de verschillende kamers in de toren te verkennen. 

Aantal personen: Min 1 / Max 20 (per tijdsblok van 2 uur) 

Klik hier voor meer informatie

 

Brouwerijbezoek Het Anker

Ontdek hoe deze Mechelse stadsbrouwerij als één van de oudste brouwerijen in België (1471) de authenticiteit van vervlogen tijden doet heropleven. Na de rondleiding volgt er een degustatie van twee prijswinnende speciaalbieren. De brasserie en het brouwerijhotel staan garant voor een ultieme Mechelse bierbeleving om van te genieten!

Aantal personen: Min 1 / Max 25 (per blok van 2uur) 

Klik hier voor meer informatie

 

Stadsspel met tablets 

 

Mensen die zin hebben om de stad op een vernuftige manier te leren kennen, zullen gegarandeerd fan worden van het stadsspel met tablets! Test je teamgeest aan de hand van proeven die rekenen op creativiteit en combineer een gezonde dosis beweging, een portie humor en een licht competitieve toets met elkaar voor een onvergetelijke dag in de Mechelen!

Klik hier voor foto's

Klik hier voor meer informatie 


Bootjevaren op de Binnendijle

Beleef de charme van Mechelen vanop het water! Met een van de Malinska-bootjes kan je prachtige watertocht gegarandeerd worden! 

Klik hier voor meer informatie


Beat the box

 

 

Het begint allemaal met een mysterieuze videoboodschap. Een mysterieuze stem daagt de deelnemers uit tot een uitdaging. De teams moeten een code kraken, hiervoor hebben ze maar beperkte tijd. De team kan winnen door deze code in een elektronisch cijferslot te voeren voordat de tijd is verstreken. Slagen ze in hun opzet, dan stopt de countdown.

De enige bruikbare hulpmiddelen van het team is een box van aluminium die vergrendeld is. De box open krijgen is dus de eerste stap. In de box vindt het team allerlei cases met puzzels en codes die ontrafeld moeten worden. 

Aantal personen: Interessant voor grotere groepen

Klik hier voor meer informatie

 

 

Activiteiten met ontdekking

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x