Meer informatie Via Via

VIAVIA MECHELEN

ViaVia Mechelen is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de wereld in al zijn facetten: cultuur, natuur en lekker eten! Iedereen is bij ViaVia Mechelen welkom: de wereldreiziger, de Mechelaar, toeristen…

Je kunt er de zuiderse sfeer komen proeven op je bord, maar ook ervaren door het bijwonen van allerlei activiteiten. De lekkere keuken, de vlotte bediening, reisvoorstellingen, workshops… zullen van elk ViaViabezoek een unieke belevenis maken.

In ViaVia Mechelen kan u gezellig en werelds tafelen of genieten van ons ruim assortiment aan dranken. Binnen kunnen 70 gasten zich culinair laten verwennen. Verder is er nog een terras aan de waterkant, een gezellig zaaltje onder een 16de-eeuwse overwelving en een sfeervolle zolderruimte voor groepen tot 49 personen. Voor feestjes, vergaderingen, events… in een uniek kader ben je bij ViaVia Mechelen aan het juiste adres.

ViaVia Mechelen is de ideale uitvalsbasis om een bezoek aan Mechelen te beginnen of te eindigen. Bart en Andy beantwoorden als erkende Mechelse stadsgidsen en reisleiders Vlaanderen graag je vragen over Mechelen of omgeving. David kan je verder helpen met culinair advies!

Bezoek de website 

Meer informatie Via Via

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x