Meer informatie Team Tonic

PROGRAMMA

Waan jij jezelf een echte gin kenner? Team Tonic biedt een avond vol entertainment die jouw deductieve vaardigheden zullen testen in een ontspannen en gezellige omgeving.

Team Tonic is de perfecte afsluiter van uw conferentie. Een combinatie van een teambuilding met een immens populair zakelijk slaapmutsje! Geniet van een stimulerend gesprek en enkele verfrissende G&Ts.

Na een korte introductie ontvangen de teams de regels samen met hun box met kruiden. Op dit punt wordt opscheppen en bluffen aangemoedigd, want de winnaar van het eindspel is het team dat als eerste de smaken kan identificeren van enkele van de meest populaire gins in de wereld.

Gebruik uw zintuigen
Met de geurstrips in uw hand, zal je elk monster in de box kunnen identificeren. Deze schijnbaar eenvoudige taak kan al snel omslaan in een hilarisch vermakelijke discussie waarin uw team moet samenkomen en unaniem moet besluiten welk kruid het is. 

Take a guess, Sherlock!

Belangrijk! Na een combinatie van het proeven en ruiken aan monsters, is het tijd voor u en uw teamgenoten om de eerste monsters te kiezen die de volgende ronde niet zullen halen. Vergelijk jullie antwoorden, discussieer met uw team en laat de meerderheid de juiste samples naar de volgende ronde stemmen.

Naar de overwinnaars gaan de prijzen

Dien uw finale antwoorden in. Het collectieve harde werk wordt beloond met een nieuwe ronde van G&T’s waar u uw nieuwe kennis opnieuw kan toepassen.

Team Tonic is de perfecte manier om de avond op de juiste manier te starten. 

Klik hier voor de foto's

Klik hier voor de video

Meer informatie Team Tonic

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x