Meer informatie Target Games

Klaar voor een uitdaging? Ontpop's teambuildingactiviteit voor jong & oud biedt een unieke kans om je vaardigheden te verbeteren door middel van verschillende leuke target games.

Bij onze target games bieden wij, afhankelijk van de grote van de groep, minimum 5 target games aan.

Onder andere Arrow tag, giant Pool, human bowling, target soccer zijn een greep uit onze target games. Of wat dacht je van een onze slingshot waarmee je een doel tot op wel 50 meter kan raken!

Door specifieke uitdagingen te voltooien en succesvol te zijn in de target games, zul je punten verdienen voor je team. Aan het einde van de dag wordt het team met de hoogste score uitgeroepen tot winnaar.

Deze teambuildingactiviteit biedt niet alleen een leuke ervaring, maar ook de mogelijkheid om teamspirit op te bouwen en de onderlinge band tussen collega's te versterken. Bovendien is deze activiteit geschikt voor teams van alle leeftijden en niveaus, kortom een geweldige keuze voor uw teambuilding.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op uw maat. 

Waar

- Mechelen: Wij verwelkomen u graag op onze eigen locatie! Deze locatie is gelegen op het Chiro domein van Hombeek (Mechelen). Dit domein is geschikt voor groepen tot 300 personen, biedt voldoende parking voor alle deelnemers en er is de mogelijkheid tot het afhuren van een mooie eventruimte.

- Lier: Stadspark van Lier

- Locatie naar keuze

Minimum aantal personen

Deze activiteit kan aangeboden worden vanaf 50 personen of een forfaitair bedrag. 
 

Prijs

- 35 euro per persoon (excl. btw)

Duur 

- 2,5uur

Veldhuur

- De eventuele veldhuur is niet inbegrepen in de prijs. Deze wordt, indien van toepassing op de gekozen locatie, bepaalt afhankelijk van de grote van de groep.

Meer informatie Target Games

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x