Meer informatie Target Games

Klaar voor een uitdaging? Ontpop's teambuildingactiviteit voor jong & oud biedt een unieke kans om je vaardigheden te verbeteren door middel van verschillende leuke target games.

Op ons speciaal ontworpen trainingsveld vind je diverse targets die je moet overwinnen. Met professionele wapens en uitrusting, zoals pijl en boog, darts, golfclubs en meer, zul je verschillende target games spelen, zoals schieten op doelen met pijl en boog, het raken van bekertjes met een katapult, mini-golf targets, pool soccer en nog veel meer.

Door specifieke uitdagingen te voltooien en succesvol te zijn in de target games, zul je punten verdienen voor je team. Aan het einde van de dag wordt het team met de hoogste score uitgeroepen tot winnaar.

Deze teambuildingactiviteit biedt niet alleen een spannende ervaring, maar ook de mogelijkheid om teamspirit op te bouwen en de onderlinge band tussen collega's te versterken. Bovendien is deze activiteit geschikt voor teams van alle leeftijden en niveaus, een geweldige keuze voor bedrijfsuitjes.

Boek deze activiteit voor een leuke en uitdagende dag met je team. Neem contact met ons op voor meer informatie.Waar

- Mechelen: De Nekker

- Lier: Stadspark

- Locatie naar keuze


Wanneer

Het hele jaar door

Startuur naar gelang beschikbaarheid te kiezen tussen 10u en 19u


Duur

- 2 uur


Aantal personen

- Minimum 20 personen

- Maximum 200 personen


Prijs

- 20,66 euro per persoon (excl. btw)


Inbegrepen

- Begeleiding

- MateriaalMeer informatie Target Games

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x