Meer informatie Play & build

Bij onze teambuilding Play & Build gaan jullie op een spannende ontdekkingsreis vol speelse activiteiten en creatief bouwen. Met behulp van bamboo en andere attributen zullen jullie samen fantastische constructies tot leven brengen.  Laat je creativiteit de vrije loop terwijl jullie als team werken aan het realiseren van unieke bouwwerken.


Tijdens dit avontuur worden jullie uitgedaagd met diverse opdrachten en spelletjes. Door deze uitdagingen succesvol te voltooien, verdienen jullie speelgeld waarmee jullie extra bamboo en materialen kunnen verkrijgen. Het is een race tegen de tijd waarbij jullie samenwerking, communicatie en speelse geest op de proef worden gesteld.


Het "Play & Build Adventure" is niet alleen een leuke teambuildingactiviteit, maar ook een kans om samen plezier te hebben, problemen op te lossen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Het versterkt de band tussen teamleden en zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol spelplezier en voldoening.


Durven jullie het avontuur aan te gaan en jullie creativiteit te laten bloeien met bamboo? Neem vandaag nog contact met ons op om jullie Play & Build te plannen en maak je klaar voor een bouwavontuur vol spel en bouwplezier!Waar

- Locatie naar keuze binnen/buiten heel België

Wanneer

- Het hele jaar door

- Startuur naar gelang beschikbaarheid te kiezen tussen 10u en 19u

Duur

- 2 uur

Aantal personen

- Minimum 14 personen

- Maximum 200 personen

Prijs

- 31,60 euro per persoon (exc. btw)

Inbegrepen

- Begeleiding

- Materiaal
Meer informatie Play & build

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x