Meer informatie De Mechelse Chocoladewandeling - Particulieren

Bier en Chocolade is voor velen nog ongekend maar daar brengen we voor onze klanten met de Mechelse Chocoladewandeling graag verandering in.

Met vaste waarden als Gauthier, uitzonderlijk gepassioneerde mensen als Mario Vandeneede en vernieuwende zaken als The Cacao Project heeft Mechelen ondertussen een mooi en compleet chocolade verhaal dat we jullie graag mee laten ontdekken.

We brengen jullie graag in contact met producten van enkele van onze Mechelse chocolatiers en koppelen hier voor jullie een pairing aan van Mechelse bieren van Brouwerij Het Anker. 

Tijdens de chocoladewandeling vertellen we u over de oorsprong van Chocolade, geven we een woordje uitleg over onze Mechelse stadsbieren, leren we jullie hoe te pairen en gaan we jullie vooral laten genieten van de pairing van bier en chocolade. 

Met uw Vouchers kan u bij twee van onze chocolatiers pralines gaan ophalen alsook bij twee van onze horecapartners een degustatieglas van het aanbevolen bier bekomen. Zo kunnen jullie eenvoudig onder begeleiding van een filmpje de pairing aangaan en te weten komen wat de combinatie van bier en chocolade nu net zo bijzonder maakt. 

Prijs: 15euro p.p. (incl. btw) :
 Inbegrepen:
- 4 pralines
- 2 degustaties
- begeleiding met tekst en video's
- Stadsplan

Duur: Ongeveer 2 uur
Wanneer: Elke donderdag, vrijdag of zaterdag heel het jaar door
Minimum aantal personen: Vanaf 2 personen
Maximum aantal personen: Geen max.

Meer informatie De Mechelse Chocoladewandeling - Particulieren

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x