Meer informatie De Mechelse Chocoladewandeling - Particulieren

Bier en Chocolade combineren is voor velen nog ongekend maar daar brengen we voor met de Mechelse Chocoladewandeling graag verandering in.

We brengen jullie graag in contact met producten van enkele van onze Mechelse chocolatiers en koppelen hier voor jullie een pairing aan van Mechelse bieren van Brouwerij Het Anker.

Met Mechelse chocolatiers zoals Gauthier die al langer dan 50 jaar aanwezig is in Mechelen en een vernieuwende zaak zoals The Cacao Project heeft Mechelen ondertussen een mooi en compleet chocolade verhaal dat we jullie graag mee laten ontdekken.

Tijdens de chocoladewandeling vertellen we u over de oorsprong van Chocolade, geven we een woordje uitleg over onze Mechelse stadsbieren, leren we jullie hoe te pairen en gaan we jullie vooral laten genieten van de pairing van bier en chocolade. 

Met de vouchers die wij u bezorgen kan u bij twee van onze chocolatiers pralines gaan ophalen alsook bij enkele van onze horecapartners een degustatieglas (*3) van het aanbevolen bier bekomen. Zo kunnen jullie eenvoudig onder begeleiding van een filmpje de pairing aangaan en te weten komen wat de combinatie van bier en chocolade nu net zo bijzonder maakt.

De tekst en videos kunnen bekeken worden op een door ons bezorgde Url. Op het blad met de vouchers staat tevens ook een qr die gescand kan worden en u naar deze pagina zal leiden. 


Waar

Mechelen, startpunt Grote Markt


Wanneer

Heel het jaar door, elke donderdag, vrijdag en zaterdag
Tussen 14u en 18u


Aantal personen

- Minimum 2 personen

- Geen maximum


Prijs

20 euro per persoon (incl. btw) 


Inbegrepen

- 4 pralines 

- 3 degustaties 

- begeleiding met tekst en video's (eigen toestel nodig) 

- Stadsplan 


Partners:
Chocolade : The Cacao Project - Afhaal twee pralines
Chocolade : Gauthier - Afhaal twee pralines
Degustatie: Via Via Reiscafé - Gouden Carolus Triple
Degustatie: Brouwerij Het Anker - Cuvée van De Keizer
Degustatie : Kuub
Degustatie: Ankertje A/D Dijle (donderdag en vrijdag open vanaf 16u)
Degustatie: Sava 

Meer informatie De Mechelse Chocoladewandeling - Particulieren

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x