Meer informatie De Mechelse Chocoladewandeling

Bier en Chocolade is voor velen nog ongekend maar daar brengen we voor onze klanten met de Mechelse Chocoladewandeling graag verandering in!

We brengen de deelnemers in contact enkele producten van Mechelse chocolatiers en koppelen hieraan een pairing van Mechelse bieren van Brouwerij Het Anker. U kan genieten van pralines, vaste chocolade maar ook een lekkere chocolademousse kan van de partij zijn.

Tijdens de chocoladewandeling zal de groep door Mechelen gegidst worden door een van onze ervaren stadsgidsen of kunnen jullie zichzelf begeleiden aan de hand van een papieren versie.

Wij voorzien voor de groep twee tussenstops van telkens 20minuten waar we de pairing laten doorgaan. Bij goed weer doen we de pairings bij onze chocolatiers zelf en bij slecht weer doen we de pairings gezellig binnen. 

Met vaste waarden als Gauthier, uitzonderlijk gepassioneerde mensen als Mario Vandeneede en vernieuwende zaken als The Cacao Project heeft Mechelen ondertussen een mooi en compleet chocolade verhaal dat we jullie graag mee laten ontdekken. 

Extra mogelijkheden:
 Mechelse boottocht met pairing
Brouwerijbezoek met pairing

Stadgids optioneel bij te boeken
 
 Prijs: Vanaf 25euro p.p. (incl. btw) - Inbegrepen 2 pairings + bezoek chocolatier
 Duur: 2 uur
 
Minimum aantal personen groepen met gids: Vanaf 12 personen
Maximum aantal personen: Geen max. (meerdere groepen mogelijk)

Minimum aantal personen particulier zonder gids: Vanaf 2 personen.
Meer informatie weldra online. 

Klik hier voor meer foto's 

Meer informatie De Mechelse Chocoladewandeling

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x