Meer informatie City soccer

City soccer

Bij City soccer ontdek je op een leuke en originele manier de historische binnenstad van Mechelen of Lier. Er worden 2 teams gemaakt die het tegen elkaar opnemen in verschillende opdrachten. Deze opdrachten of targets liggen verspreid over het centrum van Mechelen of Lier en kunnen variëren van Soccer bowling tot Soccer doolhof tot Soccer petanque en nog veel meer. Elk spel is anders. De winnende ploeg gaat aan de haal met de beker! Voetbal ervaring is zeker geen vereiste en het spel kan gespeeld worden door jong en oud. Heeft u interesse of nog extra vragen? Laat ons zeker iets weten!

Veiligheid = Prioriteit! Het is uiteraard niet de bedoeling dat de er hard op de bal getrapt wordt, maar dat de targets op een gecontroleerde en tactvolle manier bereikt worden. Het spel wordt eveneens gespeeld met zachte ballen zodat er geen schade kan berokkend worden aan derden.


Waar

Mechelen of Lier: We spreken af op de Grote Markt en vertrekken vervolgens naar onze targets die verspreid liggen in het historische centrum eindigen doen we steeds terug op de Grote Markt.


Wanneer

Heel het jaar door
Startuur: Naargelang beschikbaarheid te kiezen tussen 10u en 19u


Aantal personen 

- Minimum 14 personen
- Maximaal 50 personen


Prijs

25 euro per persoon (incl. btw)

20,66 euro per persoon (excl. btw)

Bij minder dan 14 personen rekenen wij een vast bedrag van €350 (incl. btw)


Inbegrepen

- Begeleiding
- Materiaal
- Trofee voor de winnaar


Duur
2 uur

Voor wie
Dit spel is enorm leuk en toegankelijk voor jong en oud. Voetbalervaring is niet vereist

Klik hier voor meer foto's 

Meer informatie City soccer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x