Meer informatie City soccer

City soccer

Bij City soccer ontdek je op een leuke en originele manier de historische binnenstad van Mechelen of Lier. Er worden 2 teams gemaakt die het tegen elkaar opnemen in verschillende opdrachten. Deze opdrachten of targets liggen verspreid over het centrum van Mechelen of Lier en kunnen variƫren van Soccer bowling tot Soccer doolhof tot Soccer petanque en nog veel meer. Elk spel is anders. De winnende ploeg gaat aan de haal met de beker! Voetbal ervaring is zeker geen vereiste en het spel kan gespeeld worden door jong en oud. Heeft u interesse of nog extra vragen? Laat ons zeker iets weten!


Veiligheid = Prioriteit! Het is uiteraard niet de bedoeling dat de er hard op de bal getrapt wordt, maar dat de targets op een gecontroleerde en tactvolle manier bereikt worden. Het spel wordt eveneens gespeeld met zachte ballen zodat er geen schade kan berokkend worden aan derden.

Klik hier voor meer foto's 

Minimum aantal personen per spel
10

Maximum aantal personen
45

Waar
Mechelen of Lier: We spreken af op de Grote Markt en vertrekken vervolgens naar onze targets die verspreid liggen in het historische centrum.

Wanneer
Periode: Heel het jaar door
Startuur: Naargelang beschikbaarheid te kiezen tussen 10h en 19h

Prijs
25euro per persoon 

Duurtijd
Minimum 2h

Voor wie
Dit spel is enorm leuk en toegankelijk voor jong en oud. Voetbalervaring is niet vereist

Inbegrepen
Begeleiding
Materiaal
Trofee voor de winnaar


Meer informatie City soccer

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x