Meer informatie City soccer

City soccer

Bij City soccer ontdek je op een leuke en originele manier de historische binnenstad van Mechelen of Lier. Er worden twee teams gemaakt die het tegen elkaar opnemen in verschillende opdrachten. Die opdrachten of targets liggen verspreid over het centrum van Mechelen of Lier en kunnen variëren van Soccer bowling tot Soccer doolhof en Soccer petanque en nog veel meer. Elk spel is anders. De winnende ploeg gaat aan de haal met de beker! Voetbal ervaring is zeker geen vereiste en het spel kan gespeeld worden door jong en oud. Heb je interesse of nog extra vragen? Laat ons zeker iets weten!

Veiligheid = prioriteit! Het is uiteraard niet de bedoeling dat de er hard op de bal getrapt wordt, wel dat de targets op een gecontroleerde en tactvolle manier bereikt worden. Het spel wordt trouwens gespeeld met zachte ballen.


Waar

Mechelen of Lier.We spreken af op de Grote Markt en vertrekken vervolgens naar onze targets die verspreid liggen in het historische centrum. Eindigen doen we steeds weer op de Grote Markt.


Wanneer

Het hele jaar door
Startuur. Naargelang beschikbaarheid te kiezen tussen 10u en 19u.


Duur
2 uur


Aantal personen 

- Minimum 14 personen
- Maximum 50 personen


Prijs

25 euro per persoon (incl. btw)

20,66 euro per persoon (excl. btw)

Bij minder dan 14 personen rekenen wij een vast bedrag van 350 euro (incl. btw)


Inbegrepen

- Begeleiding
- Materiaal
- Trofee voor de winnaarVoor wie
Dit spel is enorm leuk en toegankelijk voor jong en oud. Voetbalervaring is niet vereist

Klik hier voor meer foto's 

Meer informatie City soccer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x