Tafelen

ViaVia Mechelen

ViaVia Mechelen is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de wereld in al zijn facetten: cultuur, natuur en lekker eten! Iedereen is bij ViaVia Mechelen welkom: de wereldreiziger, de Mechelaar, toeristen…

Meer informatie 

Sava Mechelen

Sava is een café, waar je ook een hapje kan eten. Een tafel reserveren kan, maar enkel op de eerste verdieping, nooit beneden of op het terras. Zo is er steeds plaats voor de toevallige voorbijganger.

Meer informatie 

Lam'eau 

Op de benedenverdieping van het Congres Centrum Lamot te Mechelen vindt u het nieuwe Restaurant LAM'EAU voluit ‘Lamot aan het water’ is geopend sinds maart 2016 en werd na 7 maanden alvast bekroond met een aanbeveling in Gault&Millau. 

Meer informatie 

Vé manger  

Dit splinternieuw restaurant langs het water, op het meest gezellige pleintje van Mechelen: De Vismarkt. U kan sfeervol dineren, genieten van een verrassende business-lunch, een heerlijke cocktail of aperitief proeven aan de gouden bar ...

Meer informatie 

Pintxos

Bij pintxos serveren ze wereldmaaltijden in pintxo-porties. Nieuwsgierigheid is de sleutel tot verkenning in deze bar & bistro! Het concept is geïnspireerd op de Spaanse eetcultuur, maar de koks fuseren voedingsmiddelen van over de hele wereld, vaak gekruid met een persoonlijke Pintxos twist. Alles is vers en huisgemaakt, seizoensgebonden en steeds veranderend.

Meer informatie

Tafelen

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x