Activiteiten met pit

 

 

 

Stadsgolf - Glowgolf 

 

 

Bij Glowgolf draait alles rond de beleving. Zowel de balletjes als de golfsticks als al onze targets zijn voorzien van led-verlichting. Bij onze verlichte versie worden de balletjes steeds geput.

 

Bekijk hier de RTV reportage
Klik hier voor meer informatieGolf in the city - Stadsgolf 

Bij stadsgolf gebruiken we originele golfclubs en de daarbij horende golftechniek met een lichter balletje. Je golft langs kerken, over pleinen en ontdekt de mooiste plekjes die Mechelen te bieden heeft. De holes zijn alledaagse attributen uit het Mechelse straatbeeld zoals een standbeeld, brugje, waterloop,... Verder laten we u graag verrassen door onze creativiteit die ervoor zorgt dat elke hole een aparte beleving kent. Stadgolf is door iedereen uitvoerbaar en kan altijd en overal.

Wie beschikt er over een verborgen straatgolftalent en wordt de winnaar van de dag?

Klik hier voor meer informatie 

 


Soccer in the city - City soccer

 

Bij City soccer ontdek je op een leuke en originele manier de historische binnenstad van Mechelen aan de hand van opdrachten met een kleine bal. Nadat jullie in twee teams zijn verdeeld, worden er verschillende ballen uitgedeeld! Team 1 speelt met de halfvolle ballen en team 2 speelt met de volle ballen. De deelnemers zullen verschillende targets voorgeschoteld krijgen. Er is bvb. Soccer-bowling, Soccer doolhof, Soccer target en nog veel meer. Elke target is anders! De winnende ploeg gaat aan de haal met de beker! 

Klik hier voor meer informatie


Stand up Paddle 

Peddel de Dijle af en ontdek de mooiste plekjes van Mechelen vanop het water! Stand up paddle, ook wel bekend als suppen, is de ideale manier om op originele manier een stad te verkennen in groep of teamverband.

We vertrekken aan het Via Via Travelers Café en suppen helemaal tot aan het keerdok en terug. De tocht kan ook gemakkelijk al zittend of op de knieën gedaan worden en de kans om in het water te vallen is (geen rekening houdend met leuke collega's) relatief klein. 

Klik hier voor meer informatie 

 

Arrow tag 

Arrow tag is een splinternieuwe shooting game, overgewaaid vanuit Amerika. Met deze intensieve challenge waan je je even terug in de middeleeuwen. Zoek samen met je teamgenoten naar de beste tactiek om de tegenstander te verslaan. Dankzij de soft tops op de pijlen en extra gezichtsbescherming voor de deelnemers is dit spel volkomen veilig.
 
Klik hier voor meer informatie

  

Bubble Soccer 

Voetbal met een twist!  Alle spelers krijgen een Bubble waarmee flinke bumps uitgedeeld kunnen worden. Geef je eerst je tegenstander een flinke bump vooraleer je er met de bal vandoor gaat of is je tegenstander sneller? Onze scheidsrechter zal je enkele tactieken
aanleren zodat het spel nog plezanter wordt!

Klik hier voor meer informatie 


Giant Pool

Een origineel spel dat een mix vormt van voetbal en poolbiljart: hier speel je pool op een reuzegrote tafel met je voeten! Het is dus een combinatie van poolbiljart en voetbal waar je door een verfijnde traptechniek de tegenstander kan uitschakelen. Bekijk het groots en pool mee! 

Klik hier voor meer informatie

 

Virtual Reality - Geschikt voor recepties  

Stap even in een andere wereld en laat je verwonderen door de allernieuwste technologie!
Wie kan zich bekronen tot de virtuele koning of koningin van de barbecue? Bak zoveel mogelijk hamburgers tegen de klok en krijg extra punten door ze in de lucht te gooien en terug op te vangen! Laat ze vooral niet aanbranden! 

Je kan je score volgen in de ranschikking op groot scherm, zo kom je te weten of je bij de winnaars hoort!

 

Klik hier voor meer informatie 

 

 

 

 

 

Activiteiten met pit

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x