Activiteiten met pit

Arrow tag 

Arrow tag is een splinternieuwe shooting game, overgewaaid vanuit Amerika. Met deze intensieve challenge waan je je even terug in de middeleeuwen. Zoek samen met je teamgenoten naar de beste tactiek om de tegenstander te verslaan. Dankzij de soft tops op de pijlen en extra gezichtsbescherming voor de deelnemers is dit spel volkomen veilig.

Wij hebben verschillende terreinen in Lier waar deze game door kan gaan!

Klik hier voor meer informatie


Bubble Soccer 


Klik hier voor meer informatie 

 

Virtual Reality - Geschikt voor recepties

Een voorbeeld: Wie kroont zich de virtuele koning of koningin van de barbecue? Bak zoveel mogelijk hamburgers tegen de klok, krijg extra punten door ze in de lucht te gooien en terug op te vangen, maar laat ze vooral niet aanbranden!

Je kan je score volgen in de ranschikking op groot scherm, zo kom je te weten of je bij de winnaars hoort!

 

Klik hier voor meer informatie

 


City Soccer 

Bij City soccer ontdek je op een leuke en originele manier de historische binnenstad van Lier aan de hand van opdrachten met een kleine bal. Jullie worden in twee teams verdeeld! Team 1 speelt met de halfvolle ballen en team 2 speelt met de volle ballen. De deelnemers krijgen verschillende targets voorgeschoteld. Er is bvb. Soccer-bowling, Soccer doolhof, Soccer Croquet en nog veel meer. De winnende ploeg gaat aan de haal met de beker! 

Klik hier voor meer informatie 

Stand up Paddle 

Ben je op zoek naar een leuke, unieke uitdaging? Dan is suppen (Stand up paddle) iets voor uw bedrijf! Peddel de Nete af en ontdek Lier van op het water.

We vertrekken aan het Stadspark van Lier en suppen helemaal tot aan het Spuihuis en terug. De tocht kan ook gemakkelijk al zittend of op de knieen gedaan worden en de kans om in het water te vallen is enorm klein. 

Aantal personen: Min 2 / Max 12 (per blok van 1uur) 

Klik hier voor meer informatie 

  

Giant Pool 

Speel pool op een reuzegrote tafel met je voeten! Een combinatie dus van poolbiljart en voetbal waar je door een verfijnde traptechniek de tegenstander kan uitschakelen. Onze Giant Pool is opblaasbaar dus makkelijk in te schakelen op een locatie naar keuze. 

Aantal personen: Min 2 / Max 20 (per blok van 2uur) 

Klik hier voor meer informatie

 

 

Activiteiten met pit

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x