Activiteiten met ontdekking

Escape game 

Indoor game: The Lock!   

 ! Klik hier voor de video ! Als een team wetenschappers moet jullie erin slagen om de code te kraken door verschillende   opdrachten juist op te lossen. In deze game komen zowel de allernieuwste snufjes aan bod zoals augmented reality, klassiekere raadsels en nog veel meer. Durf jij en je team de uitdaging aan? 

 

Klik hier voor meer informatie 

 

Ontpop in the city (geschikt voor kleinere budgetten)

Een enorm leuk en actief stadsspel met onder andere foto-opdrachten, doe-opdrachten en weetjes. Met dit spel leer je Mechelen kennen op de leukste manier dat er mogelijk is! 

Aantal personen: Min 4 / Max onbeperkt

Klik hier voor meer informatie 

Stadsspel met tablets 

Ontdek in groep Lier op een originele manier. Test je teamgeest aan de hand van proeven die rekenen op creativiteit.  Een gezonde dosis beweging, een portie humor en een licht competitieve toets zullen je deze dag niet snel doen vergeten. 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor foto's

 

Beat the box

Het begint allemaal met een mysterieuze videoboodschap. Een mysterieuze stem daagt de deelnemers uit tot een uitdaging. De teams moeten een code kraken, hiervoor hebben ze maar beperkte tijd. De team kan winnen door deze code in een elektronisch cijferslot te voeren voordat de tijd is verstreken. Slagen ze in hun opzet, dan stopt de countdown.

De enige bruikbare hulpmiddelen van het team is een box van aluminium die vergrendeld is. De box open krijgen is dus de eerste stap. In de box vindt het team allerlei cases met puzzels en codes die ontrafeld moeten worden.

Aantal personen: Interessant voor grotere groepen

Klik hier voor meer informatie

 

Activiteiten met ontdekking

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x